O ljubezni, ki povezujeta malinovo vino in malinovo peneče vino. O ljubezni do narave in strasti do kulinarike. Malino vino in Malinovo peneče vino sta narejena po klasični metodi najkakovostnejših vin in sta bogata z antioksidanti in vitamini. Maline znižujejo krvni sladkor in uspešno delujejo kot zaščita pred virusi.

Kletarjenje je zelo zahtevno, predvsem zato, ker traja več mesecev, da vino dozori in je pitno. Svoje pri tem doda posebno izbrana sorta malin, ki ima zaradi poznega dozorevanja veliko arome in nekoliko manj kislosti in je zato bolj kot ostale sorte primerna za predelavo.

Malino vino in Malinovo peneče vino se priležeta predvsem ob sladicah in tudi pri različnih jedeh. Lahko tudi ob klepetu v družbi, še najbolj pa v dvoje.

Sta popolnega okusa, zato še nekaj časa (po zaužitju) uživamo okus malin v ustih.

Poleg tega pa človeka napolnita z energijo in s svojim vonjem pomirjata celoten organizem.

Malino (vino) – Malino je postaven, možat,… rahlo nadut, a vseeno sladek, kot znajo biti sladki mestni zapeljivci. Nekje smo celo slišali, da so ga dekleta poimenovala; “Malinovec, ki je odrasel.”

Malina (malinovo peneče vino) –  Lahko bi ji rekli, da je posebno dekle. Ampak ji ne bomo. Nežno te zapelje in te ne izpusti iz svojega objema. Rada klepeta. Še najraje v družbi prijateljic, s katerimi se skupaj odpravijo zapeljevati moške.