Domači izdelki iz Kmetije Pavlovič

Skozi celo leto se trudimo, da naši domači izdelki dosegajo visoke standarde. Vanje vlagamo veliko truda in znanja ter ohranjamo lokalno pridelavo v idilični Beli krajini. Smo družinska kmetija z dolgoletno tradicijo in ljubeznijo do naravne pridelave. Vesel sem, da ste prepoznali prednosti domačih izdelkov Kmetije Pavlovič.

✔ 100% naravno
✔ brez konzervansov
✔ ekološko in lokalno
✔ preverjena kakovost

Preberi več

Poznani smo po integrirani pridelavi sadja in zelenjave z najvišjo biološko vrednostjo. Domači izdelki so plod 30-letne tradicije, sonaravnega bivanja ter kombinacije starih receptov in inovativnih pristopov. Nasadi sadja in konoplje se nahajajo na naši kmetiji ob reki Kolpi. Več o družinski Kmetiji Pavlovič si lahko preberete TUKAJ.

Posebno potrdilo naše kakovosti so tudi številna priznanja, diplome in zahvale. Nenazadnje je odlično potrdilo tudi, zdaj že večkratno, sodelovanje v ponudbi trgovca Lidl v njegovi Lojtrci domačih – Ustvarjamo boljši svet. Partnerstvo z Lidl Slovenija nam pomeni res ogromno. Da dosegamo res visoke standarde v kakovosti naših izdelkov pove tudi ponovni izbor, saj v Lidlu Slovenija iščejo le najboljše slovenske majhne proizvajalce.

Marmelade

Likerji

Sirupi in sokovi

Konopljini izdelki

Malinovo vino in peneče vino

Darilni paketi

Darilni boni

Vsi izdelki

100% naravno

Pridelano v Beli krajini

Hitra dostava

Varen nakup

Družinska kmetija

30 let tradicije