Pokličite nas 040 722 000

Trgovina

Domači izdelki iz Kmetije Pavlovič

Skozi celo leto se trudimo, da naši domači izdelki dosegajo visoke standarde. Vanje vlagamo veliko truda in znanja ter ohranjamo lokalno pridelavo v idilični Beli krajini. Smo družinska kmetija z dolgoletno tradicijo in ljubeznijo do naravne pridelave. Vesel sem, da ste prepoznali prednosti domačih izdelkov Kmetije Pavlovič.

✔ 100% naravno
✔ brez konzervansov
✔ ekološko in lokalno
✔ preverjena kakovost

Poznani smo po integrirani pridelavi sadja in zelenjave z najvišjo biološko vrednostjo. Domači izdelki so plod 30-letne tradicije, sonaravnega bivanja ter kombinacije starih receptov in inovativnih pristopov. Nasadi sadja in konoplje se nahajajo na naši kmetiji ob reki Kolpi. Več o družinski Kmetiji Pavlovič si lahko preberete TUKAJ.

Posebno potrdilo naše kakovosti so tudi številna priznanja, diplome in zahvale. Nenazadnje je odlično potrdilo tudi, zdaj že večkratno, sodelovanje v ponudbi trgovca Lidl v njegovi Lojtrci domačih – Ustvarjamo boljši svet. Partnerstvo z Lidl Slovenija nam pomeni res ogromno. Da dosegamo res visoke standarde v kakovosti naših izdelkov pove tudi ponovni izbor, saj v Lidlu Slovenija iščejo le najboljše slovenske majhne proizvajalce.

Preberi več >

Marmelade

Likerji

Sirupi in sokovi

Konopljini izdelki

Vino in penina

Darilni paketi

Darilni bon

Vsi izdelki