Marmelade so izdelane po starem tradicionalnem receptu družine Pavlovič na kmetiji, ki šteje že več kot 100 let. Skoraj toliko pa je stara tudi družinska receptura za pripravo marmelade, ki se je prenašala iz roda v rod. 

Butičnih marmelad iz Kmetije Pavlovič je poleg skrbno izbranega jagodičevja zagotovo tudi tradicionalen način kuhanja. Končni izdelek zato odlikuje izjemen sadni okus najvišje kakovosti brez konzervansov in aditivov. Marmelade kuhamo izključno iz lastne pridelave sadja oz jagodičevja. Za gostilo uporabljamo AGAR AGAR – izvleček iz najbolj čiste morske alge in naravni jabolčni pektin.

Več o pripravi domače marmelade in zgodbi marmelade Kmetije Pavlovič pa v tem zapisu: DOMAČA MARMELADA.

Sestava marmelad iz Kmetije Pavlovič:

  • Jagodna marmelada – sestavine jagode, sladkor, Agar, limona. Sadni delež min. 65%
  • Malinova marmelada – sestavine maline, sladkor, Agar. Sadni delež min. 75%
  • Aronijeva marmelada – sestavine aronija, sladkor, Agar. Sadni delež min. 65%
  • Mix malina+aronija – sestavine maline, aronija, sladkor, Agar. Sadni delež min. 75%
  • Mix malina+aronija+rd.ribez – sestavine maline, aronija, rd. ribez sladkor, Agar. Sadni delež min. 75%
  • Marmelada Rd. ribez – sestavine rd. ribez, sladkor, Agar. Sadni delež min. 75%

Prikazovanje 1–12 od 13 rezultatov