Domača ARONIJEVA marmelada 212 ml

3,90

Domača aronijeva marmelada je izdelana po starem tradicionalnem receptu družine Pavlovič. Marmelade kuhamo izključno iz lastne pridelave sadja oz. jagodičevja – nasadi v Metliki, Bela krajina. Za gostilo uporabljamo AGAR AGAR  – izvleček iz najbolj čiste morske alge ali eko jabolčni pektin.

  • sestavine ARONIJA, sok svežih limon, sladkor. Sadni delež min. 75%

Prednosti uživanja domače aronijeve marmelade so lahko:
➙ visoka vsebnost antioksidantov
➙ Podpora imunskemu sistemu
➙ Uravnavanje krvnega tlaka
➙ Izboljšana prebava

IZKORISTITE KOLIČINSKO NAROČILO:

  1. Pri naročilu 5 do 9 kom 5% popust
  2. Pri naročilu 10 do 14 kom 10% popust
  3. Pri naročilu nad 15 kom 20% popust
Kategorija:

Opis

Domača aronijeva marmelada

Domača aronijeva marmelada je okusna in zdrava poslastica, narejena iz plodov aronije, ki je bogata z antioksidanti, vitamini in minerali. Plodovi aronije so temno modre barve in imajo rahlo kiselkast okus, ki se v marmeladi čudovito dopolni s sladkorjem. Marmelada je odlična izbira za zajtrk ali kot dodatek k različnim sladicam.

Domača aronijeva marmelada je odličen način, kako uživati v blagodejnih lastnostih aronije, saj pomaga krepiti imunski sistem, izboljšuje prebavo in pomaga pri uravnavanju krvnega tlaka.

Prav tako je odličen način za ohranjanje aronijevih plodov skozi celo leto. Marmelado lahko hranimo v steriliziranih kozarcih in jo postrežemo kot sladek namaz na kruhu, palačinkah ali v kombinaciji z različnimi siri. Tako je, prav ste prebrali. 🙂

Vsekakor je domača aronijeva marmelada odlična izbira za tiste, ki želijo uživati v okusni in zdravi poslastici ter izkoristiti vse prednosti, ki jih ponuja aronija. S svojo temno barvo in bogatim okusom bo zagotovo osvojila srca gurmanov in ljubiteljev zdrave prehrane.

 


4 prednosti uživanja domače aronijeve marmelade

Velikokrat nas sprašujete katere prednosti užživanja domače aronijeve marmelade bi izpostavili.
Tukaj so 4 najbolj izrazite:

➙ Aronijeva marmelada je odličen vir antioksidantov, ki pomagajo zaščititi celice pred poškodbami prostih radikalov ter prispevajo k zmanjšanju oksidativnega stresa v telesu.

➙ Uživanje aronijeve marmelade lahko pomaga krepiti imunski sistem zaradi visoke vsebnosti vitaminov, mineralov in fitokemikalij, ki pomagajo povečati odpornost telesa proti okužbam.

➙ Aronija je znana po svoji sposobnosti uravnavanja krvnega tlaka. Redno uživanje aronijeve marmelade lahko pomaga ohranjati zdrav krvni tlak in zmanjšati tveganje za razvoj hipertenzije.

➙ Prehranske vlaknine v aroniji prispevajo k boljši prebavi in spodbujajo zdravo delovanje črevesja. Uživanje aronijeve marmelade lahko pomaga pri lažji prebavi ter preprečevanju zaprtja.

 


Marmelade izdelane po starem tradicionalnem receptu družine Pavlovič.

Marmelade kuhamo izključno iz lastne pridelave sadja oz jagodičevja.

Za gostilo uporabljamo AGAR AGAR – izvleček iz najbolj čiste morske alge ali eko jabolčni pektin

  • sestavine ARONIJA, sok svežih limon,sladkor. Sadni delež min. 75%

 

 

Kupci domače aronijeve marmelade se pogosto odločijo še za nakup: Aronijev 100% matični sok iz lastne pridelave

Želite pridobiti še več informacij?
Potem vas vabimo k branju zapisa: ARONIJA – Prednosti za zdravje in preprosti recepti za smoothije, koktejle & nego kože

Dodatne informacije

Teža 0,36 kg

Morda vam bo prav tako všeč…